Vartannat år arrangerar SWEA international tillsammans med en av våra sjuttio avdelningar ett världsmöte. Tanken är att alla medlemmar i SWEA ska få möjlighet att träffas under några dagar och delta i föreläsningar med intressanta personer men också hinna med att socialisera med varandra IRL — “in real life”. Och inget år har det väl varit så efterlängtat som 2022, efter alla mödor och isolering under Covid 19-pandemin. 

Så blev det då äntligen dags för ett efterlängtat världsmöte. Hösten 2021 som var den ursprungliga planen blev framflyttad till sista helgen i april 2022. 

Men hur går det till att planera ett världsmöte och vad har alla som åker till Florida att se fram emot under dagarna i Fort Lauderdale? 

Föreläsningar med Sverigefrämjande som tema, workshops, men även flera spännande middagar, sightseeing i Miami, Fort Lauderdale, Everglades och efterresa till Key West allra längst ner i söder. Vi går igenom programmet och allt som du som deltar behöver tänka på. 

Samtalet handlar också om hur det är att bo i soliga Florida, en av de stater i USA som växer och har ca. 40 000 svenskar. Vi får lyssna till Viktoria Riley, vår VM-general och SWEA Floridas ordförande, som berättar om sitt spännande arbete som marknadsansvarig för Ocean Club, Four Seasons på Bahamas. Mia Haker, webbansvarig och VM-kassör, berättar historien om hur hon hamnade just i södra Florida. 

Allt du behöver veta om SWEAs Världsmöte i Ft Lauderdale finns i detta avsnitt av SWEA-podden! 

SWEAs Världsmöte hemsida https://vm2022.swea.org/

SWEAs Världsmöte Facebook https://www.facebook.com/sweavm

SWEA Världsmöte deltagare, sluten grupp för deltagare under världsmötet https://www.facebook.com/groups/sweavm2022deltagare/

SWEA Världsmöte på Instagram  https://www.instagram.com/sweavm

SWEA Florida https://florida.swea.org/

Läs mer on Ft Lauderdale https://www.sunny.org/

 

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App