Tina Thörner

Tina Thörner - värmländsk rallydrottning lever livet i 180

Flerfaldig världsmästare i rallykörning och kartläsare i det berömda Dakarrallyt som tidigare gick i Sahara men numer körs i Saudiarabien. Tina Thörner har många strängar på sin lyra och är också en mycket uppskattat föreläsare och motivationscoach med en positiv livssyn som hon gärna delar med andra.

I SWEA-podden berättar hon hur allt började: “Jag fick lärdomen och verktygen att kunna arbeta med mina tankar och känslor utifrån det undermedvetna. Det har hjälpt mig enormt resten av livet.”

Redan som ung tjej stack Tina ut hakan, när hon beslutade sig för att bli pilot på en skola i USA. Där fick hon en personlig coach och fick lära sig det positiva tänkande som hon sedan har byggt vidare på. Varje morgon fick hon titta sig i spegeln hos sin coach och lära sig att hälsa på “Världens bästa Tina” i spegeln. 

Numer arbetar Tina som Race Director för FIA Smart Driving Challenge - världens största CSR-projekt när det gäller att försöka minska Co2-utsläpp och öka säkerheten vid bilkörning. 

Hon bor i Fruthvilen intill Bodensjön i norra Schweiz inte alls långt från “den andra” Tina Turner, den amerikanska poplegenden. Likheten i namn med en världskändis har gett upphov till en hel del roliga förväxlingar genom åren berättar Tina på klingande värmländska. 

Tina brinner också för barn och utbildning och stödjer barnhem och skolor i Centralafrikanska republiken och i sitt senaste projekt bygger hon en skolplattform om och för lärande.

Ta vara på det positiva, bygg villkorslös kärlek och rocka livet!

Följ Tina i sociala medier:

Facebook https://www.facebook.com/tinathorner

Instagram https://www.instagram.com/tinathorner/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/tinathorner/

Läs mer om Tina och allt hennes engagemang:

https://www.tinathorner.se/

Tinas självbiografi "Livet i 180":

Adlibris: https://www.adlibris.com/se/bok/livet-i-hundraattio-9789180020411

Storytel: https://www.storytel.com/se/sv/books/livet-i-hundra%C3%A5ttio-1234878

Skolplattformen Knowledge4you:

https://www.youracademy.com/

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App